Presentació

Bofarull Veterinaris va nàixer amb una única filosofia: millorar el benestar dels animals i vetllar, en tot moment, per la salut dels nostres pacients. Vàrem començar amb una petita empresa familiar amb un esperit d’ajut als animals i un objectiu: satisfer les seves necessitats i la dels seus propietaris. De seguida ens vàrem donar compte de que, per tal d’assolir la nostre fita, calia ampliar serveis i donar una completa solució als problemes de les mascotes.

Disposem d’un hospital veterinari com a seu central, localitzat a la Canonja i 4 sucursal més a Salou, Bonavista, San Salvador i Torreforta.

Contem amb sis veterinaris col·legiats totalment implicats amb l’esperit de servei que ens caracteritza, un gran equip d’assistents i unes instal·lacions que són cap davanteres en el nostre sector. Tot per a que la seva mascota estigui en les millors mans .

El que realment ens satisfà és poder donar el servei que es mereix tot pacient. Per això, el nostre equip està format per persones amants dels animals, amb ganes d’ajudar, servicials i que posen molt d’èmfasi en la professionalitat i formació dia a dia.

Bofarull Veterinaris dóna molta importància a la relació humana amb el propietari qui es preocupa, al igual que nosaltres, pel benestar del seu amic i company. Per això estem sempre oberts a dialogar, a que ens comentin qualsevol dubte, a tenir un contacte continuat i a intentar que el propietari no es trobi sol . Volem que els clients trobin, en el nostre centre i amb nosaltres, recolzament i ajut.

Estem al seu servei les 24 hores, 365 dies l’any!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada